O nama

SZSR RUSTIK-ETNO na našem tržištu postoji već više od 20 godina.

U početku firma se bavila uglavnom proizvodnjom gradjevinske stolarije i opremanjem enterijera. Kako je vreme odmicalo i potražnja za ovakvom vrstom opreme bila sve veća preorijentisali smo se na proizvodnju nameštaja za spoljnu upotrebu.

U sklopu našeg programa postoji više od 40 artikala počev od paviljona, letnjikovaca, baštenskih garnitura, režiserskih garnitura, dečijih rekvizita, zardinjera za cveće i još mnogo toga.

Većina naših proizvoda je izradjena u rustičnom-etno stilu što maksimalno doprinosi atraktivnosti Vašeg prostora. U proizvodnji koristimo uglavnom tvrdo drvo bagrem, bukva, jasen… Zaštićeni sa dva premaza sandolina što uz redovno održavanje garantuje njihovu upotrebnu vrednost na više od 10 godina!

  • Takodje nasu bogatu ponudu smo prosirili i na rentiranje-iznajmljivanje jednog prelepog oldtajmer vozila jedinstvenog na nasim prostorima.

SZSR RUSTIK-ETNO se nalazi u Maloj Moštanici, (20 km od Beograda prema Obrenovcu), za detaljnija uputstva kako nas pronaći molimo Vas pogledajte KONTAKT stranu.

img_1